verzekering

Roto Dealeropweg Polis

De Roto Dealeropweg Polis biedt een complete autoverzekering met standaard vele extra's en één van de laagste premies van Nederland. Dit gecombineerd met de zekerheid en service van Roto b.v maakt de Roto Dealeropweg Polis tot een unieke verzekering.

De Roto Dealeropweg Polis is een collectieve verzekering exclusief voor Roto klanten. De verzekering wordt uitgevoerd door IAK Verzekeringen; een betrouwbare partner die al ruim 80 jaar vooroploopt als specialist in collectieve auto- en schadeverzekeringen.

verzekering
 

financiering

Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Santander Consumer Finance is onderdeel van de Santander groep die wereldwijd tot de grootste financiële instellingen behoort. Santander groep heeft vestigingen in meer dan 40 landen en levert aan meer dan 92 miljoen klanten zijn financiële diensten. Het onderdeel Santander Consumer Finance is leidend op het gebied van consumentenfinancieringen en richt zich op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven. Met meer dan 12,5 miljoen klanten en 20 jaar ervaring bezit de onderneming een sterke positie in de makt van de kredietverstrekking.

De samenwerking

Sinds 1995 hebben autobedrijf Roto b.v. en Santander Consumer Finance een uitstekende samenwerking met elkaar. Belangrijk onderdeel van deze samenwerking is dat Santander Consumer Finance een breed pallet aan consumenten en zakelijke financieringen mogelijk maakt, zodat klanten bij Roto b.v. terecht kunnen voor betrouwbare financieringen.

De financieringen zowel voor consumenten als voor zakelijk kunt u hieronder vinden.

> Lees meer
verzekering
 

lease

Autobedrijf Roto is partner van LeasePlan. Wij kunnen u alle voordelen bieden van een groot Leasebedrijf met het gemak en vertrouwen van autobedrijf Roto. Samen met u nemen we door wat uw wensen zijn. Daarbij is bijvoorbeeld belangrijk welke auto u wilt rijden, hoeveel kilometers u denkt te gaan maken en hoeveel jaar u de auto wilt gaan gebruiken. Vervolgens bieden wij u een offetre aan dat daar perfect bij aansluit.

De voordelen van leasen bij Roto als partner van LeasePlan

  • Scherpe tarieven dankzij internationale koopkracht
  • Een volledig én goed leaseproduct door de meest gerenommeerde leasemaatschappij
  • Optimale service door landelijk dekkend servicenetwerk
  • Persoonlijk advies door Roto
  • 24 uur per dag 7 dagen per week directe hulp van de LeasePlan Berijdersservice

Contact

Neem direct en vrijblijvend contact met ons op. wij kunnen uw vragen direct beantwoorden. Bovendien kunnen wij aan de hand van uw wensen samen met u de verschillende leasemogelijkheden doornemen. Als u least via autobedrijf Roto dan least u altijd met een plan dat perfect bij u past.

verzekering