Daihatsu specialist

Het voordeel van onderhoud bij de Daihatsu Service-dealer.

De Daihatsu Service-dealer is het beste aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en vragen over Daihatsu en onze modellen. De Daihatsu Service-dealer bezit alle kennis over recente en de oudere Daihatsu's. De monteurs zijn speciaal opgeleid en beschikken over de juiste gereedschappen om uw auto te onderhouden.

Om uw Daihatsu in topconditie te houden is het fabrieksvoorschrift dat deze minimaal één keer per jaar* voor onderhoud naar de Daihatsu Service-dealer komt. Ook als u minder of veel minder dan 15.000 kilometer per jaar rijdt.

Pechhulp?

Na drie jaar loopt de standaard Daihatsu Pech Hulp af. Wilt u die zekerheid behouden, dan kunt u Daihatsu Pech Hulp afsluiten. Deze kunt u steeds weer opnieuw afsluiten na de onderhoudsbeurt en geldt dan twaalf maanden.

Voor de dekking geldt als voorwaarde dat het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorwaarden. Het aanmelden voor deze pechhulp kan alleen de officiële Daihatsu Service-dealer verzorgen. Daihatsu Pech Hulp wordt uitgevoerd door de grootste pechhulpverlener van Nederland.