Historie

In 1924 startte Jan van Rooy (P.J.M.) een garagebedrijf in Eindhoven. Hij was als zoon van een dorpssmid in Someren al op jonge leeftijd met techniek geconfronteerd, maar zag in het smidsvak geen toekomst. In Eindhoven runde hij een busdienst en verkocht en repareerde voornamelijk Amerikaanse auto's.

Na de oorlog werd hij dealer van Fiat en zijn zoon Wim (W.Th.) kwam in het bedrijf. Deze zorgde voor een fikse groei en bloei. In het begin van de zeventiger jaren verkocht hij het dealerschap en ging zijn zoon Jan (P.J.) verder met Honda. Later werd het bedrijf dealer van MG en Rover.

Toen deze merken echter ophielden te bestaan werd besloten om verder te gaan met de import van alle merken nieuwe auto's en verder specialiseerde het bedrijf zich in gebruikte Lexus modellen. In de werkplaats worden alle werkzaamheden verricht aan alle merken met de modernste apparatuur.

Sinds 2005 wordt het bedrijf geleid  door Wim van Rooy (W.A.) en Marc van Soerland. Samen met alle mederwerkers blijven zij streven naar de hoogste kwaliteit.

 

 

Historie
 
Historie 1
Historie 2
Historie 3